Hovedmeny


Været på Gråfjellhytta
Avlest //
Værstasjonen er nede for vedlikehold

Været i Brygfjelddalen
Avlest 12/08/2013 00:14
Temp 8.3 °C
Nedbør time/dag 0.0/0.0 mm
flau vind fra ØstNordØst
(0.9 m/s)

TagsStor medlemsvekst i 2012 – meld deg inn!

Mange nye medlemmer i Hemnes Turistforening. Bli med du óg, meld deg inn HER nå!

For femte år på rad fikk i 2012 Hemnes Turistforening en stor økning i antall medlemmer. Vi nærmer oss nå 300 medlemmer – fra tett i overkant av 100 i 2004. Det er flott at så mange vil være med – og det gir det enkelte medlem gode fordeler. Prisen for overnatting på hyttene er halvparten av det ikke-medlemmer betaler. På turer der man må betale for å være med er prisen lavere, og man har eller de samme fordelene som andre DNT-medlemmer har. Visste du f eks at du kan ha en egen nøkkel som passer til stort sett alle DNT-hytter i landet?

Om du ikke er medlem i Hemnes Turistforening, meld deg inn HER nå!

Comments are closed.