Hovedmeny


Været på Gråfjellhytta
Avlest //
Værstasjonen er nede for vedlikehold

Været i Brygfjelddalen
Avlest 12/08/2013 00:14
Temp 8.3 °C
Nedbør time/dag 0.0/0.0 mm
flau vind fra ØstNordØst
(0.9 m/s)

TagsGrasrotandelen – Støtt Hemnes Turistforening

Prosenter blir penger!

En del av det du tipper for kan gå til et lag eller ei forening – uten at det koster deg noe mer. Og du bestemmer! Hva med Hemnes Turistforening?

Hvordan gjør jeg det?

PrintNår du tipper hos kommisjonæren din kan du velge at ei frivillig forening skal motta 5% av det du tipper for. Kommisjonæren har oversikt over foreninger som er godkjente, og Hemnes Turistforening er ei slik. Du kan endre til ei anna forening når det passer. Klikk på Grasrotandel-logoen og finn mer informasjon hos Norsk Tipping.

Hvor mye får Hemnes Turistforening da?

Basert på tippetallene for 2008 ville gjennomsnittstipperen i Hemnes Kommune legge igjen 71 kr i året hos oss. Ikke en stor sum, men med mange tippere gjør det en stor forskjell for oss. Noen har allerede registrert seg – gjør det du óg!

Comments are closed.