Hovedmeny


Været på Gråfjellhytta
Avlest //
Værstasjonen er nede for vedlikehold

Været i Brygfjelddalen
Avlest 12/08/2013 00:14
Temp 8.3 °C
Nedbør time/dag 0.0/0.0 mm
flau vind fra ØstNordØst
(0.9 m/s)

Tags5.august-Ettermiddagstur til Reintind

Kjør forbi begge gårdene i Svalenget og parker på den store parkeringsplassen som er like før bommen på Holmholm-veien.  Kl 18.00 vil turleder være der og vise vei oppover skogvei og sti til Reintinden. Til toppen er det ca 2,4 km.  Vi starter på skogsvei og går etter hvert over på godt rydda og merka stier opp lia.  Ved å gå jevnt og med et par – tre pauser vil vi bruke ca en times tid opp. Bekkene er ofte tørr på denne tida, vi finner vann når vi er oppe. Noen brattbakker er det, men hvis folk synes oppturen er bratt tilpasser vi ruta. På denne årstida er det ofte varmt vann i tjønna og er været fint kan man bade. Mari Kristin har med rødsaft til alle som blir med. Turen passer også for barn. Ta kveldsmaten i lomma og bli med på en flott tur!   Turleder: Mari Kristin Granmo.  Tlf. 95028039

Comments are closed.