Hovedmeny


Været på Gråfjellhytta
Avlest //
Værstasjonen er nede for vedlikehold

Været i Brygfjelddalen
Avlest 12/08/2013 00:14
Temp 8.3 °C
Nedbør time/dag 0.0/0.0 mm
flau vind fra ØstNordØst
(0.9 m/s)

TagsOppsummeringsmøte 13.november

Hei alle turledere i HTF. Mange flotte turer rundt i vår egne flotte kommune og til andre perler på Helgeland har vært arrangert denne tursesongen. Faktisk 22 turer i alt!! Tusen hjertelig takk – dere har alle vært med på å gjøre helgelendingene sprekere…og trolig mye lykkeligere !! Nytt turprogram er under oppseiling, og vi ønsker å snakke med dere for å få et tilbakeblikk på den sesongen som har vært, og et fremoverblikk mot kommende sesong. De av dere som ikke har anledning til å møte denne dagen- send gjerne et lite oppsummeringsnotat til en av oss i turgruppa Velkommen til oppsummeringsmøte på «Turist`n » i Korgen. Torsdag 13.11.14. kl.18.00

Turhilsen fra Gunnhild, Elin, Torstein og Paul

 

Comments are closed.