Hovedmeny


Været på Gråfjellhytta
Avlest //
Værstasjonen er nede for vedlikehold

Været i Brygfjelddalen
Avlest 12/08/2013 00:14
Temp 8.3 °C
Nedbør time/dag 0.0/0.0 mm
flau vind fra ØstNordØst
(0.9 m/s)

TagsRabothytta åpnet for bruk !

Rabothytta er nå åpnet for alminnelig bruk. Minst én i følget må være medlem i ei DNT-forening, f eks Hemnes Turistforening. Dere må ha med DNT-nøkkel. Prisen er kr 150 pr natt for medlemmer, kr 300 pr natt for ikkemedlemmer. Barn betaler kr 50 pr natt.
 Rabothytta har gass, ved og sengeklær. Du må ha med mat og enten en lakenpose (som du kan få kjøpt hos Hemnes Turistforening) eller sovepose. Sengene er ferdig oppredde med puter, dyner og trekk, men likevel må du altså ha enten lakepose eller sovepose.

Spørsmål kan sendes til booking@hemnesturistforening.no

Comments are closed.