Hovedmeny


Været på Gråfjellhytta
Avlest //
Værstasjonen er nede for vedlikehold

Været i Brygfjelddalen
Avlest 12/08/2013 00:14
Temp 8.3 °C
Nedbør time/dag 0.0/0.0 mm
flau vind fra ØstNordØst
(0.9 m/s)

TagsÅrets siste adventskafé

IMG_6790Ann-Karin Tverå  og Elsa Hoel var blide verter på årets siste adventskafé. HTF vil takke alle som har stilt opp som verter og bakere, uten dere hadde vi ikke fått det til. Kaffesalg og loddsalg har til sammen gitt oss rundt 6000 kroner. Trekkingen av lotteriet ble foretatt i kveld, vinnerne vil bli kontaktet.

Ryggsekk : Elsa og Per J. Hoel, duk og pute : Martha Benum, Fjelleksikon : Gunveig Oldernes, Gunvor Gundersen, soveposetrekk : Anne-Lise Brygfjeld, innrammet bilde : Oddvar Øverleir, Rune Oldernes, Ingeborg Elvebakk, 2 akvareller : Rune Oldernes, Gunveig Oldernes, Jan G.Sande, Berit Bærland, John Reinåmo, Ingeborg Elvebakk, håndmalt stein : Dagmar Rasmussen, Siv Larsen, Ann-Karin Tverå, Gunnar Bærland.

 

Comments are closed.