Hovedmeny

Været på Gråfjellhytta
Avlest //
Værstasjonen er nede for vedlikehold

Været i Brygfjelddalen
Avlest 12/08/2013 00:14
Temp 8.3 °C
Nedbør time/dag 0.0/0.0 mm
flau vind fra ØstNordØst
(0.9 m/s)

Turlederkurs 8.-10. november

Hemnes turistforening arrangerer turlederkurs som skal gjøre deg i stand til å lede turer for DNT og gi en enhetlig basiskompetanse som sikrer trygghet og trivsel for turdeltakerne, samt stimulere til å drive et enkelt, aktivt, trygt og miljøvennlig friluftsliv i tråd med norsk friluftslivstradisjon. Kursleder er Alf Brustad, og kurset gjennomføres med støtte fra Studieforbundet natur og miljø. Kurset avholdes på Turisten i Korgen.

Kursprogram:Fredag 8.nov:17:00- 21:00 – Ambassadørkurs og turleders rolle.
Lørdag 9.nov: 09:00–18:00 – Kart og kompass med noen oppgaver.
Søndag 10.nov: 09.00-13:00 – Utstyr, bekledning og ernæring på tur.

Deltagerne må ha med kompass ( 360 gr.) linjal, og skrivesaker.

Kurset er et grunnkurs, og det vil etterhvert bli mulighet til å delta på påbyggende kurs hvor gjennomført grunnkurs er opptakskrav for å delta.

Det er gratis for alle medlemmer og det vil bli servert en enkel lunsj på lørdag.

Hemnes turistforening håper deltagerne vil synes det høres spennende ut å være turleder, og dermed stille som turledere på våre turer etter kurset!

Påmelding innen mandag 4.nov. til Heidi Prestengshaug, Tlf. 95790461

Comments are closed.